Fredags tapas med speket storfekjøtt, tapasboller med urter, ost mm.
Tapasboller av kje, lam og kalv med urter fra Hallingdal lokalmatsenter i Nesbyen, tomatsalsa og potetsalat med vårløk og sennepsvinagrett fra Sissel på Rollag stasjon, skiver av speket storfekjøtt fra Tamt & Vilt i Hemsedal, Eventyrost som er en mild og fast hvitmuggost med gressløk fra Eiker gårdsysteri i Åmot, multesyltetøy til osten fra Mellom Gardås gård i Flesberg, betechips og soppmajones fra Rollag stasjon, økologisk sesamkjeks fra Ingunns bakeri i Ål, flatbrød fra Uvdalsleiven Tradisjonsbakst i Uvdal, og gårdssmør og rømme fra Eiker gårdsysteri.
Middag lørdag
Fiks ferdig gryte lørdag med Tyroler gråfe og grønnsaker
Lokal og smakfull variant av Boeuf Bourguignon, ferdig gryte med kjøtt av Tyroler gråfe fra Nordre Mykstu gård i Veggli med sjalottløk, sjampinjong, gulerøtter, kraft, krydder og rødvin. Gryten er laget av Sissel på Rollag stasjon. Leveres fiks ferdig, bare å varme, og koke Beate poteter fra Buskerud gård som er med i kassen. Litt søtt til kaffen må man også ha i form at en saftig og smakfull brownies fra Ingunns Bakeri i Ål.
Lunch / tidlig middag
Lunch med elgburger lørdag eller tidlig middag søndag
Elgburger fra Hallingdal lokalmatsenter i Nesbyen, halvgroveburgerbrød fra Veggli Bakeri, varmes og spises med tyttebærketchup og syltet rødløk ferdiglaget av Sissel på Rollag stasjon. Avslutt med en bit håndlaget lys sjokolade med tyttebær og blåbær fra Pash sjokolade i Hemsedal.
Frokost
med steinovnsbakt surdeigsbrød, baconbit og ferske egg
Havrerølling steinovnsbakt surdeigsbrød fra Veggli Bakeri, Knekkebrød med rug og spelt fra Sigdal bakeri, Dronningsyltetetøy (bringbær og blåbær) med lite sukker og mye smak fra Bakke gård i Åmot, Gårdssmør og Mustchli halvfast rødkittost med passe mye smak fra Eiker Gårdsysteri, økologiske egg fra Øderud gård på Modum og baconbit med skikkelig god smak fra Tamt & Vilt i Hemsedal.