Gulasjsuppe med elgkjøtt og grønnsaker fra Rollag stasjon
med flatbrød fra Bakke Gård i Åmot og Gårdssmør fra Eiker Gårdsysteri.
Middag nr. 2
Speket storfekjøtt, røkt og kokt lammelår og rømmegrøt.
Skiver av speket storfekjøtt, bit av kokt og røkt lammelår fra Vats Gårdsmat og rømmegrøt fra Herlig på Geilo.
Middag nr. 3
Surra lammestek og rotgrønnsaker til selveste påskeaften.
Høyfjellslam fra Vats Gårdsmat som har beita i Bergsjøområdet, tilbredes i gryta eller i stekeovnen sammen med hvitløk og rosmarin og serveres med gulerøtter, persillerot, løk og poteter fra Buskerud Gård. Sausen lager du med kraft fra steken, litt jevning og et par spisesskjeer rømme fra Eiker Gårdsysteri.
Snacks før middag
Betechips og soppmajones fra Rollag stasjon.
Godt til tur eller til kaffen
Saftig supergod gulrotkake fra Rollag stasjon, lefsekling fra Uvdalsleiven Tradisjonsbakst og marsipanpåskeegg og sjokoladetrøfler fra Sjokoladesalongen i Vestfossen.
Lunch nr. 1
Urtepølser av kje fra Hallingdal lokalmatsenter og lettrøkte turgrill pølser av storfe (uten svin og gluten) fra Tamt & Vilt i Hemsedal i lomper fra Hemsedal flatbrødbakeri og tyttebærketchup fra Rollag stasjon.
Lunch nr. 2
Gjeddekaker fra Lille Handleri i Sokna, hamburgerbrød fra Veggli Bakeri og tyttebærrømme fra Bakke gård i Åmot.
Frokost til 2 dager
Havrerølling, steinovnsbakt surdeigsbrød med havre, rug, bygg, fra Veggli Bakeri, knekkebrød fra Sigdal bakeri, økogiske sesamkjeks fra Ingunns Bakeri i Ål, multesyltetøy fra Gardås gård i Flesberg med mye smak og lite sukker. Eiker Mutscheli, halvfast rødkittost med Sveitsisk preg som passer for Norske ganer og Solglad raudkittbehandlet ku- og geit fra Himmelspannet i Hemsedal, gårdssmør fra Eiker Gårdsysteri og ferske økologiske egg fra Ødegård i Vikersund og baconbit fra Tamt & Vilt i Hemsedal.