Frokost lørdag og søndag
Trillemarka brød fra Veggli Bakeri og Knekkebrød med rug og spelt fra Sigdal bakeri, Bringbærsyltetøy fra Bakke Gård, Camembert ost og Gårdssmør fra Eiker Gårdsysteri, Økologiske egg fra Øderud gård på Modum og baconbit fra Tamt & Vilt i Hemsedal
«Fort på fredag»
Potetsuppe med purre, grønnkål og strimlet stekt Rødlistepølse, fersk ferdiglaget fra Rollag stasjon. Bare å varme opp og nyte sammen med saftig grovbrød og gårdssmør.
Norsk tacolørdag
med kvernet kalvekjøtt fra Bakke Gård på Simostranda i stor wraps fra Hemsedal Flatbrødbakeri, med revet rødkål, gulerot og kålrot og krydderblanding, salsasaus og en skikkelig god klatt gårdsrømme fra Eiker Gårdsysteri over.
Lunch på lørdag
Gjeddekaker fra Lille Handleri på Sokna i halvgrovt burgerbrød, litt revet rotgrønnsaker og en dæsj tyttebærrømme over.
Godt på tur eller til kaffen
Sjokoladebrekk av mørk sjokolade med salte mandler fra Sjokoladesalongen i Vesfossen og bringbærmuffins med hvit sjokolade fra Bakke Gård.