Eventyrost og gårdssmør, ferske økologiske egg, baconbit, steinovnsbakt grovt brød, knekkebrød med rug og spelt og jordbærsyltetøy.
Eventyrost, er en halvfast mild kyrost med gressløk og gårdssmør fra Eiker Gårdsysteri i Hokksund, ferske økologiske egg fra Ødegård i Vikersund, baconbit fra Tamt & Vilt i Hemsedal, Havrerølling, steinovnsbakt saftig surdeigsbrød med havre, bygg, rug, sesamfrø, solsikkefrø og melk fra Veggli Bakeri, knekkebrød med rug og spelt fra Sigdal bakeri og jordbærsyltetøy med mye smak og lite sukker fra Bakke gård i Åmot.
Lunch på lørdag
Spælburger av lam og storfe i halvgrovt burgerbrød med tyttebærketchup.
Spælburger er laget av Spælsau fra Numedal og kalvekjøtt fra Skotsk Høylandsfe fra Torsrud gård i Rollag. Det er Sissel på Rollag stasjon som har laget spælburgerne og kokt tyttebærketchup som rett og slett er tyttebær og tomater med litt sukker og eddik som har kokt lenge. Vi har ennå ikke hørt om noen som ikke liker denne deilige lunchen .
Middag fredag og lørdag
«Fort på fredag» bare å varme opp; Hjemmelaget tomatsuppe med urteboller av lam, grovbrød og gårdssmør.
Lørdag: Viltgryte med elg som du lager selv sammen med potetmos, ristet rosenkål og tyttebær.
Tomatsuppe laget på god kraft av både lam og svin med hjemmelagde urteboller av Spælsau, alt laget av Sissel på Rollag stasjon. Suppen er fersk og bare å varme opp og nydes sammen med saftig grovbrød fra Veggli Bakeri med gårdssmør fra Eiker Gårdsysteri i Hokksund.
Viltgryte med elgkjøtt fra Tamt & Vilt i Hemsedal lager du selv, alle ingrediensene, tilbehøret er ristet rosenkål (smaker mye bedre en kokt !) og potetmos og oppskrift følger med. Med rømme fra Eiker Gårdsysteri og tyttebær fra Bakke gård blir det en skikkelig god vintermiddag.
Godt til tur eller til kaffen
Hvit sjokoladebrekk med pistasjnøtter, og «groviser»: gårdsbakt kjeks med sjokolade og nøtter