1. Lokalmatkassen er et samarbeid mellom tre matnettverk i Buskerud, Hallingkost, Eventyrsmak og Matopplevelser i Numedal. Varene i kassen er lokale og kortreiste og leveres i hovedsak av medlemmene av de tre nettverkene. Kassen bestilles og forhåndsbetales på lokalmatkassen.no . Kassen må bestilles og betales senest mandag kl. 24.00 og hentingen er påfølgende fredag fra kl. 14.00. Betaling foregår kun elektronisk via enten Visa, Mastercard eller M Cash.
 1. Kassen kan KUN hentes på det utleveringsstedet du velger ved bestilling.
 1. Det er ikke mulig å kjøpe kassen direkte på utleveringsstedet, alle kasser må bestilles og betales på forhånd. Utleveringsstedet er ikke ansvarlig for innholdet i kassene.
 1. Kassen kan hentes fra kl. 14.00 fredager frem til butikken / utleveringsstedet du har valgt stenger. (Stengetid varierer fra kl. 18-23). Dersom du ikke skulle nå stengetid fredag og avtaler direkte med butikken at kassen settes utenfor butikken har du selv ansvar for kassen hvis den skulle forsvinne.Dersom du ikke henter kassen fredag kan den hentes lørdag. Telefon nr. til utleveringsstedet finner du under ”utleveringsted”.
 1. Kasser som ikke blir hentet innen åpningstid lørdag blir ikke erstattet eller refundert. Det er kjøpers ansvar å hente kassen.
 1. Kassene blir oppbevart i kjølerom på utleveringsstedet. Det er en kasse med tørrvarer og en med kjølevarer. Vær oppmerksom på at innholdet i kjølevarekassen fortsatt må oppbevares kjølig etter transport. Dersom du har lenger reisevei etter henting enn 2 timer anbefaler vi å legge et par kjøleelementer i kassen. Lokalmatkassen har ikke ansvar for oppbevaring av varene etter de er hentet i butikk.
 1. Du står selv ansvarlig for å kontrollere innhold ut ifra særskilte behov, allergier etc. i forkant av bestillingen. Lokalmatkassen leverer ikke innhold spesialtilpasset til den enkelte kundes allergier etc.
 1. Hvis du ikke er fornøyd med varene må du ta kontakt med oss enten pr. e-post eller pr tlf. innen utgangen av tirsdag etter varelevering.   Har du ønsker, tips eller andre tilbakemeldinger vennligst send dem på e-post: post@lokalmatkassen.no.
 1. Som kunde er du 18 år eller eldre, myndig og har full juridisk rett til å inngå en avtale med en annen part.
 1. Lokalmatkassen kan sende e-poster og tekstmeldinger til kunder og tidligere kunder med informasjon om produktet, tilbud og lignende. Dersom kunder eller tidligere kunder ønsker å reservere seg mot å motta markedsføringshenvendelser, vil dette bli respektert.
 1. Medlemmer av Lokalmatkassen har fortrinn dersom etterspørselen er større en antall kasser tilgjengelig.
 1. Medlemskap kan inngås på nettsidene under betaling og koster kr. 250,-   Det vil etterhvert tilbys flere medlemsfordeler.