Våre produkter

Vi samler de beste lokale matvarene fra produsenter og bønder i Buskerud og setter dem sammen til produkter du kan nyte i helgen. Vi leverer foreløpig annenhver uke (med unntak av vinterferien uke 7,8 og 9) til sentralt plasserte hentesteder. Se utvalget vårt under, og legg inn din bestilling i dag, for å sikre deg levering den helgen du ønsker.

Den komplette helgekassen

fra kr 1.650

Prisen er basert på 2 personer.

Vår originale matkasse inneholder alt du trenger til middag fredag og lørdag, frokost lørdag og søndag og lunsj som også passer til turmat lørdag. Du får nydelige, lokale råvarer og oppskrifter som er enkle å følge og som gjør at alle kan lage god mat. Dette er kassen som gjør helgen din stressfri og velsmakende! Leveres i tre størrelser.

Les mer og bestill

Helgekassen – To middag og turgodt

fra kr 990

Prisen er basert på 2 personer.

Vår helgekasse inneholder alt du trenger til middag fredag og lørdag og noe godt til kaffen lørdag. Du får nydelige, lokale råvarer og enkle oppskrifter som gjør at alle kan lage god mat. Dette er kassen som gjør helgen din stressfri og velsmakende! Leveres i tre størrelser.

Les mer og bestill
Frokost

Helgekassen – frokost og lunsj

fra kr 760

Prisen er basert på 2 personer.

Har du lyst på en ekstra velsmakende frokost og lunsj i helgen? Med lokale råvarer på bordet? Da er dette kassen for deg. Her har du utvalgte spesialiteter fra vårt område, nok til frokost og lunsj lørdag og søndag. Leveres i tre størrelser.

Les mer og bestill